RENKAIDEN VAIHDOT JA MYYNNIT

 

Meiltä saat renkaiden vaihdot nopeasti ja vaivattomasti. Rengasvalikoimastamme löydät ajoneuvoosi sopivat, laadukkaat ja turvalliset renkaat.

 

TUOTEMERKIT

 

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen rengasvalikoiman eri valmistajien laadukkaita renkaita. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

TUULILASIEN VAIHDOT JA KORJAUKSET

 

Onko autosi tuulilasi vanha ja naarmuuntunut? Häiritsevätkö kiveniskemät näkyvyyttä?

Laadukas ja hyväkuntoinen tuulilasi parantaa niin turvallisuutta kuin ajomukavuutta. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat tuulilasien vaihdot ja korjaukset luotettavasti. Arvioimme autosi tuulilasin kunnon ja korjaustarpeen asiantuntevasti ja toteutamme uusien tuulilasien asennustyöt sekä kiveniskemien korjaukset nopeasti ja vaivattomasti.

 

 

LAADUKKAAT TUOTTEET

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi käytämme työssämme laadukkaiden valmistajien tuulilaseja. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät muun muassa NordGlassin laadukkaat tuulilasit lähes autoon kuin autoon. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

MYÖS VAKUUTUSYHTIÖIDEN LASINKORJAUKSET

 

 

Me hoidamme myös vakuutusyhtiöiden lasinvaihtokorjaukset ja kiveniskukorjaukset. Jos sinulla on autossasi lasivakuutus, tee vahinkoilmoitus vakuusyhtiöösi ja tuo autosi ammattilaistemme korjattavaksi. Näin maksat vain omavastuuosuuden ja lopun laskutamme suoraan vakuutusyhtiöltäsi!

 

          Renkaat: 050 5945733           Tuulilasit: 040 5027844           Rengashotelli: 044 9745081